У Facebook тепер можна видаляти надіслані повідомлення.

Щоб видалити повідомлення, потрібно двічі торкнутися на нього і вибрати з контекстного меню одну з опцій: видалити для всіх учасників бесіди (Remove for Everyone) або приховати тільки від себе самого (Remove for You). У разі вибору першого варіанту на місці повідомлення з’явиться напис, що воно було видалено користувачем.

Як і в Telegram, текст можна видаляти для всіх користувачів або лише для себе.

 

Print Friendly, PDF & Email